Suomen parhaat baarit

Suomessa baarikulttuuria on monenlaista aina pubissa istuskelusta railakkaaseen bilettämiseen ja erikoisiin cocktaileihin. Tästä syystä parhaiden baarien listalta löytyy hieman kaikenlaista tarjontaa. Baareista legendaarisimmat ovat olleet listojen kärjessä jo pitkään, mutta joukkoon mahtuu aina uudempia, kiinnostavia tulokkaita. Valtaosa suosituimmista baareista löytyy pääkaupunkiseudulta, mutta tästä listasta löydät myös jännittäviä kohteita muualla Suomessa.

A21 Cocktail Lounge, Helsinki

A21 on jo vakiinnuttanut paikkansa Helsingin baarien joukossa. Baarin valikoimaan kuuluvat niin erikoiset, muodikkaat cocktailit kuin vanhat klassikotkin. A21:llä pääsee kokeilemaan uusia tuulahduksia ja inspiroitumaan. Baarin työntekijät ovat kouluttautuneet Lontoossa, ja A21:llä on panostettu hyviin raaka-aineisiin, miellyttävään ilmapiiriin ja laadukkaaseen palveluun. Cocktailit tarjoillaan pöytiin asti. Paikka on elämyksiä etsivien cocktailin ystävien paras valinta Suomessa.

Gastropub Tuulensuu, Tampere

Tamperelainen Gastropub Tuulensuu on belgialaistyylinen pubi, josta saa sekä ruokaa että juomaa. Jo vuosia listojen kärjessä pysytellyt pubi luottaa laadukkaaseen ruokalistaan, monipuoliseen juomatarjontaan sekä asiantuntevaan palveluun. Pubin tunnelma on keski-eurooppalaisen kodikas. Himmeät valot ja lämpimät värit tekevät paikasta miellyttävän. Ruokien rinnalta löytyvät juomasuositukset, ja kokit tarjoilevat ruoat henkilökohtaisesti. Pubissa on myös erilaisia teemaviikkoja ja maistelutapahtumia.

Café Kuluma, Oulu

Kuluma ei viittaa kulumiseen, vaan oululaisittain kulmaan. Café Kuluma on pitkäaikainen Oululainen suosikki, joka vuodesta toiseen pärjää hyvin jopa paikkakuntien välisissä vertailuissa. Kuluman suosioon on syynä sen ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta, joka osaa tehdä herkullisia cocktaileja joka makuun ja palvelee ystävällisesti. Kahvila-baarin tunnetuin drinkki lienee sen signatuuridrinkki Rammstein, joka tarjoillaan upean tulishow’n saattelemana. Baarimikoille tarjotaankin hyvä mahdollisuus itsensä toteuttamiseen niin erilaisten alkoholien mutta myös hedelmien ja mehujen avulla (https://www.netticasino.com/kolikkopelit/).

Uusi Apteekki, Turku

Pääkaupunkiseudun baarien ja edellämainittujen lisäksi listoilla melko hyvin sijoittui Turun Uusi Apteekki. Kuten nimikin kertoo, Uuden Apteekin teemana on apteekki. Baari sijaitsee vanhassa apteekkimiljöössä, ja paikan slogan on “päihteitä ilman reseptiä”. Klassiseen valikoimaan luottava baari tarjoilee laadukkaita oluita, mallasviskejä ja siidereitä, mutta tarjoaa myös hyvän valikoiman viinejä ja viinoja. Baarin miljöö on ainutlaatuinen, ja kalusteet ovat alkuperäiset, mittatyönä tehdyt 1900-luvun alkupuolen puukalusteet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.