Maailman oudoimmat baarit

Maailmalla on baareja, joissa olutta voi nauttia mitä erikoisimmassa ympäristössä. Mikäli tahdot kokeilla jotain uutta seuraavalla reissulla, tutustu näihin baareihin. Matkalla kannattaa muutenkin tutkia, mitä lähistöltä löytyy, sillä saattaa päästä yllättymään. Tässä muutama mielenkiintoisimpia baareja maailmalla.

Icebar Ruotsissa

Jääbaareja on tullut moniin paikkoihin, mutta se alkuperäinen sijaitsee Ruotsin Jukkasjärvellä Icehotellissa. Baarissa pääsee nauttimaan todella eksoottisen arktisesta tunnelmasta, eikä sinne pääsy Suomesta käsin ole turhan vaikeaa. Icebar-vierailu on helppoa yhdistää vaikka talvilomamatkaan, ja sen yhteydessä voi mennä laskettelemaan ja revontulia katselemaan.

H. R. Giger Skeleton bar Sveitsissä

Sveitsi tunnetaan vuorista, suklaasta ja kalliista hinnoista, mutta siellä on myös vaikuttava Skeleton bar. Jos et muista, kuka on H. R. Giger, saattavat Alien-elokuvat kuulostaa tutummilta – Giger kuului niiden kehittäjiin. Tässä baarissa pääsee ihailemaan vaikuttavaa luurankomaista sisustusta. Koko baari vaikuttaa olevan avaruusoliomaisen luurangon sisällä, minkä lisäksi baarituolit on tehty pienten luurankojen näköisiksi. Gigerin itsensä suunnittelemassa baarissa on hieman karmiva tunnelma, mutta elokuvasarjan ystävät saattavat todella viihtyä siellä.

Safehouse Yhdysvalloissa

Yhdysvaltojen Milwaukeessa sijaitsee vakoojateemainen baari nimeltään Safehouse. Baari on täynnä historiallisia kulttuurillisia viittauksia vakoojiin, ja sinne pääsemiseksi vaaditaan salasana – eihän vastavakoojia voi päästää sinne vahingossa! Safehouse on täydellinen valinta toiminnan, salaliittojen ja etsiväromaanien ystäville. Sen uumenissa on monia huoneita täynnä esineitä ja artikkeleita salapoliisitoimintaan ja vakoiluun liittyen, ja niistä pääsee parhaiten nauttimaan tulemalla itse paikan päälle. Yksikään vierailu ei ole täysin samanlainen, vakuuttavat paikan omistajat.

Alux Meksikossa

Meksikolaisessa Alux-ravintola/ yökerhossa pääsee nauttimaan juomista luolassa. Ainutlaatuinen, tippukiviluolaan perustettu baari on sisustettu tyylikkäästi käyttämällä värillisiä valoja kivimuodostelmien esilletuomiseksi. Valtavat kattokruunut ja kynttilät tuovat 18 000 vuotta vanhaan luolaan juhlavan tunnelman. Kyseessä on maailman suurin luolassa sijaitseva baari; siinä on useita eri huoneita, joiden tunnelma vaihtelee laadukkaan fine dining -elämyksen ja rennon loungen välillä. Luolabaareista toiseksi kiinnostavin lienee Dominikaanisesta Tasavallasta löytyvä Guacara Taina, jossa pääsee hieman erilaiseen tunnelmaan: valtavassa luolassa järjestetään valtavia elektronisen ja latinomusiikin konsertteja, joissa soittavat kansainvälisestikin tunnetut DJ:t.

Leave a Reply

Your email address will not be published.